à la carte / A la carte

Les Entrées / Appetizer / 前菜

オマール海老と野菜のガトー仕立て ”コート・ドール風”
Gâteau de Homard “Côte d’Or”
“Côte d’Or”Style Lobster and Boiled Vegetable Terrine
¥4,970
蕪で覆ったオマール海老とアヴォカドとトマトの取り合わせ
Envelopper de Navet au Homard d’Avocat
Steamed Lobster, Tomato, Avocado and Sliced Turnip Salad
¥4,970
ホワイトアスパラガスと手長海老の取り合わせ ラヴィゴットソース キャヴィア添え
Asperge Blanche avec Langoustine,Sauce Ravigote aux Caviar
Pan-fried langoustine and white asparagus with ravigote sauce
¥5,840
手長海老のカダイフヌードル巻き、インゲンとトマト添え
Langoustine en “Kadaïf”Frit avec Haricots Verts et Tomate
Deep-fried Langoustine Wrapped in Kadaïf with Seasonal Salad
¥4,970
手長海老と帆立のすり身を挟んだ筍のガレット仕立て
Galette de “Bambou”aux Langoustines et St.-Jacques
Pan-Fried Sliced Bamboo Sandwiched Between Scallop and Langoustine Paste
¥5,620
タラバガニのアヴォカドクリームソース キャビア添え
Crabes en Gelée au Caviar Sauce Crème d’Avocat
Red king Crab Cake with Avocado Cream Sauce and Caviar
¥5,400
フォアグラのキャベツ包み
Foie Gras Tiède aux Choux
Steamed Foie Gras Wrapped in Cabbage
¥6,480
フォアグラのフラン ポルト酒風味
Flan de Foie Gras au Porto
Steamed Egg Custard of Foie Gras
¥4,970
エスカルゴを詰めた トマトのベーニエ
Beignet de Tomate Farci aux Escargots
Escargots Stuffed in Tomato Fritter with Herb Butter
¥4,970
トリュフのピューレ入りラヴィオリ マロンソース
Raviolis de Truffes, Sauce Marrons
Boiled Ravioli Stuffed with a Black Truffle Puree and Covered in Chestnut Sauce
¥4,970
温度玉子の黒トリュフピューレ
Œuf à la Coque Purée de Truffes
Black Truffle Puree with a Slow Cooked Egg
¥6,480
本日の前菜
Entrée de Jour
Appetizer of The Day
時価
S.G.
Market Price

Les Soupes / Soup / スープ

コンソメスープ 温製又は冷製
Consommé Chaud ou Froid
A choice of hot or cold Consommé Soup
¥3,030
スッポンのスープ
Soupe de Tortue
Soft Shelled Turtle Soup
¥3,890
魚貝のスープ
Soupe de Poissons
Fish and Shellfish Soup
¥3,890
本日のスープ
Soupe du Jour
Soup of The Day
¥2,600

Les Poissons / Fish / 魚料理

舌平目のブレゼ ”アルベール”ソース
Filet de Sole Braisée, Sauce“Albert”
Braised Filet of Sole with“Albert”Sauce
¥5,840
舌平目のムース詰め ロワイヤルソース
Sole Fourrée Braisée, Sauce Royal
Braised Sole Stuffed with a Scallop Mousse and Royal Sauce
¥5,840
スズキの薄切り バジリコ風味
Escalope de Bar au Basilic
Pan-fried Thin Cut Japanese Sea Bass with Basil sauce
¥4,970
アイナメとウニのグラタン
Ainamé et Oursins Gratinés
Fat Greenling Fish and Sea Urchin with Covered in Gratin Sauce
¥5,840
シェ・イノ風ブイヤベース
ouillabaisse à Notre Façon
Chez Inno Style Bouillabaisse
¥5,840
本日の魚料理
Poisson du Jour
Fish of The Day
時価
S.G
Market Price

Les Poissons / Crustaceans & Shellfish / 甲殻類&貝類

ホタテ貝柱のポワレ ニース風
Saint-Jacques Poëlées à la Niçoise
Nice Style Pan-Fried Scallops
¥4,970
オマール海老のソテー ベアルネーズソース
Homard Sautée, Sauce Béarnaise
Pan-Fried Lobster with Béarnaise Sauce
¥6,480

Les Viandes / Meat / 肉料理

仔羊の背肉のロースト ディジョン風
Carré d’Agneau Rôti à la Dijonnaise
Dijon style Roasted Rack of Lamb
¥6,700
仔羊のパイ包み焼き“マリアカラス”風
Noisette d’Agneau en Croûte“Maria Callas”
A Baked Lamb Stuffed with Foie Gras and Truffle Wrapped Pastry "Maria Callas"
¥7,990
牛フィレ肉とフォワグラのソテー ロッシーニ好み
Filet de Bœuf “Rossini” Sauce Périgueux
Beef Tournedos Rossini with Périgueux Sauce
¥10,800
ブルゴーニュ風牛ホホ肉の赤ワイン煮込み
Joue de Bœuf Braisée à la Bourguignonne
Burgundy Style Beef Cheek Stewed in Red Wine
¥6,480
鳩のロースト シェ・イノ風
Pigeon Rôti à Notre Façon
Chez Inno Style Roasted Pigeon
¥7,890
リ・ド・ヴォーのパネ マディラワインソース
Ris de Veau Pané,Sauce Madere
Pan-Fried Sweetbread Crusted in Bread Crumbs
¥7,890
本日の肉料理
Viandes du Jour
Meat of The Day
時価
S.G.
Market Price

Les Légumes / Vegetables / 野菜料理

季節のサラダ
Salade de Saison
Seasonal Combination Salad
¥1,950
温野菜の盛り合せ
Bouquetière de Légumes
Assorted Warm Seasonal Vegetables
¥3,240

Fromages / Cheeses / チーズ

チーズの盛り合せ
Plâteau des Fromages
Assorted Cheese
時 価
S.G.
Market Price