à la carte / A la carte

Les Entrées / Appetizer / 前菜

オマール海老と野菜のガトー仕立て ”コート・ドール風”
Gâteau de homard "Côte d'Or"
“Côte d’Or”Style Lobster and Boiled Vegetable Terrine
¥4,970
蕪で覆ったオマール海老とアヴォカドとトマトの取り合わせ
Envelopper de navet au homard d'avocat
Steamed Lobster, Tomato, Avocado and Sliced Turnip Salad
¥4,970
ホワイトアスパラガスと手長海老の取り合わせ ラヴィゴットソース キャヴィア添え
Asperge Blanche avec Langoustine,Sauce Ravigote aux Caviar
Pan-fried langoustine and white asparagus with ravigote sauce
¥5,840
手長海老のカダイフヌードル巻き、インゲンとトマト添え
Langoustine "Kadaif" avec haricots verts et tomate
Deep-fried Langoustine Wrapped in Kadaïf with Seasonal Salad
¥4,970
タラバガニのアヴォカドクリームソース キャビア添え
Crabes en gelée au caviar sauce crème d’avocat
Red king Crab Cake with Avocado Cream Sauce and Caviar
¥5,400
フォアグラのキャベツ包み
Foie gras tiède aux choux
Steamed Foie Gras Wrapped in Cabbage
¥6,480
フォアグラのフラン ポルト酒風味
Flan de foie gras au vieux Porto
Steamed Egg Custard of Foie Gras
¥4,870
エスカルゴを詰めた トマトのベーニエ
Beignet de tomate farci aux escargots
Escargots Stuffed in Tomato Fritter with Herb Butter
¥4,970
トリュフのピューレ入りラヴィオリ マロンソース
Raviolis de truffes sauce marrons
Boiled Ravioli Stuffed with a Black Truffle Puree and Covered in Chestnut Sauce
¥4,970
温度玉子の黒トリュフピューレ
Œuf à la coque purée de truffes
Black Truffle Puree with a Slow Cooked Egg
¥6,480
本日の前菜
Entrée de Jour
Appetizer of The Day
時価
S.G.
Market Price

Les Soupes / Soup / スープ

コンソメスープ 温製又は冷製
Consommé chaud ou froid
A choice of hot or cold Consommé soup
¥3,030
スッポンのスープ
Soupe de tortue
Soft shelled turtle soup
¥3,890
魚貝のスープ
Soupe de poissons
Fish and shellfish soup
¥3,890
本日のスープ
Soupe du jour
Soup of the day
¥2,600

Les Poissons / Fish / 魚料理

舌平目のブレゼ ”アルベール”ソース
Filet de sole braisée sauce“Albert”
Braised Filet of Sole with“Albert”Sauce
¥5,840
舌平目のムース詰め ロワイヤルソース
Sole fourrée braisée sauce Royal
Braised Sole Stuffed with a Scallop Mousse and Royal Sauce
¥5,840
スズキの薄切り バジリコ風味
Escalope de bar au basilic
Pan-fried Thin Cut Japanese Sea Bass with Basil sauce
¥4,970
アイナメとウニのグラタン
Ainamé et oursins gratinés
Fat Greenling Fish and Sea Urchin with Covered in Gratin Sauce
¥5,840
シェ・イノ風ブイヤベース
Bouillabaisse à notre façon
Chez Inno Style Bouillabaisse
¥5,840
本日の魚料理
Poisson du jour
Fish of the day
時価
S.G
Market Price

Les Poissons / Crustaceans & Shellfish / 甲殻類&貝類

ホタテ貝柱のポワレ ニース風
Saint-Jacques poëlées à la Niçoise
Nice Style Pan-Fried Scallops
¥4,970
オマール海老のソテー ベアルネーズソース
Homard sautée, sauce Béarnaise
Pan-Fried Lobster with Béarnaise Sauce
¥6,480

Les Viandes / Meat / 肉料理

仔羊の背肉のロースト ディジョン風
Carré d’agneau rôti à la Dijonnaise
Dijon style Roasted Rack of Lamb
¥6,700
仔羊のパイ包み焼き“マリアカラス”風
Noisette d’agneau en croûte"Maria Callas"
A Baked Lamb Stuffed with Foie Gras and Truffle Wrapped Pastry "Maria Callas"
¥7,990
牛フィレ肉とフォワグラのソテー ロッシーニ好み
Filet de bœuf “Rossini” sauce Périgueux
Beef Tournedos Rossini with Périgueux Sauce
¥10,800
ブルゴーニュ風牛ホホ肉の赤ワイン煮込み
Joue de bœuf braisée à la Bourguignonne
Burgundy Style Beef Cheek Stewed in Red Wine
¥6,480
鳩のロースト シェ・イノ風
Pigeon rôti à notre façon
Chez Inno Style Roasted Pigeon
¥7,890
野鴨のロースト サンチュベール風
Canard Col-vert rôti “Saint-Hubert”
Saint-Hubert Style Roasted Wild Duck
¥9,720
蝦夷鹿のソテー グラン・ヴヌール風
Pigeon rôti à notre façon
Grand-Veneur Style Pan-Fried Venison
¥7,890
リ・ド・ヴォーのパネ マディラワインソース
Ris de veau pané,sauce Madere
Pan-Fried Sweetbread Crusted in Bread Crumbs
¥7,890
本日の肉料理
Viandes du jour
Meat of The Day
時価
S.G.
Market Price

Les Légumes / Vegetables / 野菜料理

季節のサラダ
Salade de saison
Seasonal Combination Salad
¥1,950
温野菜の盛り合せ
Bouquetière de légumes
Assorted Warm Seasonal Vegetables
¥3,240

Fromages / Cheeses / チーズ

チーズの盛り合せ
Plâteau des fromages
Assorted cheese
時 価
S.G.
Market Price