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Les Entrées / Appetizer / 前菜
- オマール海老と野菜のガトー仕立て ”コート・ドール風”
Gâteau de Homard “Côte d’Or”
“Côte d’Or”Style Lobster and Boiled Vegetable Terrine - ¥7,150
- 蕪で覆ったオマール海老とアヴォカドとトマトの取り合わせ
Envelopper de Navet au Homard d’Avocat
Steamed Lobster, Tomato, Avocado and Sliced Turnip Salad - ¥7,150
- オマール海老と帆立のコンソメゼリーよせ、キャビアと雲丹を添えて
Homard et St.-Jacque en Gelée de Consommé au Caviar,Oursin, Mousse de Légume à la Saison
Cold Pan-Fried Scallop and Steamed Lobster with Covered in Consomme Jelly with Sea Urchin and Caviar - ¥7,700
- 足赤海老のカダイフヌードル巻き、インゲンとトマト添え
Crevette Ashiaka en “Kadaïf”Frit avec Haricots Verts et Tomate
Deep-fried Ashiaka Shrimp Wrapped in Kadaïf with Seasonal Salad - ¥7,150
- ズワイガニのアヴォカドクリームソース キャビア添え
Crabes en Gelée au Caviar Sauce Crème d’Avocat
Red king Crab Cake with Avocado Cream Sauce and Caviar - ¥7,700
- フォアグラのキャベツ包み
Foie Gras Tiède aux Choux
Steamed Foie Gras Wrapped in Cabbage - ¥8,800
- フォアグラのフラン ポルト酒風味
Flan de Foie Gras au Porto
Steamed Egg Custard of Foie Gras - ¥6,600
- エスカルゴを詰めた トマトのベーニエ
Beignet de Tomate Farci aux Escargots
Escargots Stuffed in Tomato Fritter with Herb Butter - ¥6,600
- トリュフのピューレ入りラヴィオリ マロンソース
Raviolis de Truffes, Sauce Marrons
Boiled Ravioli Stuffed with a Black Truffle Puree and Covered in Chestnut Sauce - ¥6,600
- 黒トリュフのピューレをかけた温度玉子
Œuf à la Coque Purée de Truffes
Black Truffle Puree with a Slow Cooked Egg - ¥7,040
- 本日の前菜
Entrée de Jour
Appetizer of The Day - 時価
S.G.
Market Price